Wat doe Je ?

Portret fotografie

Bij een portret shoot leg ik mensen vast zoals ze zijn zodat ze zelf ook zien hoe bijzonder en uniek ze zijn. Iedereen is een model met een uniek karakter! Ik geef de nodige aanwijzing maar ben zeker niet iemand die veel pusht. Een positieve gezellige sfeer zie je immers op foto! We werken samen op voorhand een thema/moodboard uit en geef je de nodige tips zodat je voorbereid bent!

Een goede profielfoto voor sociaal/online media is ook een goede eerste indruk.

Reportagefotografie

Tijdens een fotoreportage leg ik mensen spontaan vast terwijl ik in de schaduw loop. Als het past geef ik hier en daar een discrete aanwijzing. Er mag zeker ook uitgebreid & spontaan geposeerd worden voor een foto! Doorgaans leg ik mensen spontaan vast. Zelf ben ik nogal een rustige en nuchtere kerel. Geen groot lawaai en ik geniet ervan dat ik mooie momenten kan meemaken én vereeuwigen.

Vastgoed-fotografie

Als u een fotograaf zoekt om het online imago van uw vastgoed te verbeteren, zorgen wij er voor dat u gezien en gevonden wordt!

Of u nu via een makelaar of uit eigen hand verkoopt, een goede eerste online indruk verkoopt. Uit onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen de interesse voor een woning/pand en de gemiddelde kwaliteit van de foto’s die gebruikt worden. Betere beelden overtuigen nu éénmaal meer klanten om uw woning te komen bekijken.

Natuurlijk maken we ook gewoon graag foto’s van uw ongetwijfeld harde werk na (ver)bouwwerken, eventueel als een referentie van het geleverd werk.

Wij verbeteren het imago van uw werk of woning!

Fotobewerking?

Na de fotoshoot of reportage

Na het nemen van de foto’s wordt er een selectie gemaakt. Deze selectie wordt standaard nabewerkt. 

Dit wil zeggen dat we de kleur, contrast en belichting optimaliseren. De foto wordt bijgesneden en kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt zodat het eindresultaat natuurlijk fris en helder is. Eventueel kan dit naar zwart-wit omgetoverd worden zodat het een geheel vormt en oogt.

Extreme bewerkingen

Zoals het veranderen van achtergrond, het weer veranderen, persoon(en) in een foto bijplakken, … zijn niet standaard in een normale reportage inbegrepen. Dit is zeker wel mogelijk op aanvraag als het gewenste eindresultaat dit vereist. 

Ook het optimaliseren, bijwerken of pimpen van reeds gemaakte foto’s is mogelijk, zolang de kwaliteit van de bronfoto maar voldoende is.

Wat kost dat?

Om u een ideetje te geven, heb ik hieronder enkele richtprijzen vernoemd. Zo heb je een prijsindicatie. Bij iedere aanvraag geef ik een maatofferte.

U krijgt steeds de foto’s in maximale resolutie! Je kiest zelf waar je eventuele prints laat maken dus geen verdoken kosten!

Afdrukken nabestellen via ons kan zeker maar is niet verplicht! We staan enkel dan garant voor een correcte kleurweergave en kwaliteit van de afdrukken. 

  • Een basis foto-reportage: voorbeeld: feestje, pre-communie-shoot, familiefoto’s, profielfoto, … De reportage neemt dan ongeveer een uurtje in beslag. Nadien ontvangt u digitaal een selectie nabewerkte beelden.      richtprijs: € 125
  • Portret shoot op locatie met mobiel studiolicht: de reportage duurt dan ongeveer 2u en wordt voorbereid en voordien besproken. Nadien ontvangt u digitaal een selectie gecorrigeerde afgewerkte beelden.       richtprijs: € 185
  • Een dagdeel: wij zijn dan ongeveer 4u aanwezig: nadien ontvangt u de foto’s digitaal nabewerkt.     richtprijs: € 325

Een offerte?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.